Ontdek de Hybride bijbelschool opleiding

In september 2018 starten we met de zogenoemde Hybride studievorm. Hybride is een combinatie van thuisstudie en studie op school. Net zoals bij de deeltijdopleiding wordt deze studievorm aangeboden in twee schooljaren (per leerjaar); videolessen moeten thuis worden bekeken en voor live- en interactieve lessen, presentaties en praktijklessen, kom je maandelijks naar school in Naarden. Op 8 september is er een open lesdag, waaraan je gratis en vrijblijvend mag deelnemen.
Vanaf oktober komen we dan elke eerste zaterdag van de maand bij elkaar in Naarden.

Omdat we graag willen weten op hoeveel personen we mogen rekenen op 8 september a.s., vragen we je om je te registreren via www.andrewwommack.nl/hybride-opleiding/

In september 2018 starten we ook met een nieuwe Deelonderwijsgroep in Rotterdam. In een groep, op locatie, volg je dan met elkaar de videolessen van de thuisstudie. Het voordeel van studeren in groepsverband is dat je de videolessen ook met elkaar bespreekt. Vanzelfsprekend volg je een rooster, waardoor je meer ‘een stok achter de deur’ hebt voor het maken van toetsen en essays. De groep volgt in 3 jaar tijd (één avond per week) de videolessen van het eerste leerjaar van de voltijdopleiding. Startdatum: in de week van 27 augustus; op welke dag van de week zullen we eerdaags bekend maken via onze website.
Wil je deelnemen, vul dan het online aanmeldingsformulier in, te vinden op: http://www.andrewwommack.nl/charis-bible-college/ik-wil-mij-inschrijven/

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust!        Email: info.nl@awmcharis.com    telefoon: 035 533 88 75 (tijdens de vakantieperiode zijn we niet altijd op kantoor; spreek uw boodschap en we bellen zo spoedig mogelijk terug)

Reacties

[Fancy_Facebook_Comments]

Winkelmand

Help je mee?

Met jouw steun kunnen we zo veel mogelijk mensen bereiken met het Evangelie.

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Verstuur een bericht

10 + 12 =