Groei aantal studenten bijbelschool!

Start jouw levensveranderende reis! Dat was het thema van de Charis Open Lesweek waar we het schooljaar in Naarden mee begonnen. Een lesweek waarin geïnteresseerden geheel vrijblijvend lessen mochten bijwonen, de sfeer konden proeven en kennis konden maken met de staf, studenten én met het onderwijs dat Charis Bible College biedt.

Een onderdeel van deze week was de open lesdag op zaterdag 8 september, wat meteen ook de 1e lesdag was van de hybride studievorm (link naar hybride studievorm). Hybride is een combinatie van ‘online’ thuisstudie en studie op school (één zaterdag per maand). Met deze mogelijkheid biedt Charis een scala aan studievormen voor de tweejarige voltijdopleiding, die in deeltijd of hybride 4 schooljaren in beslag neemt. Deze studievormen zijn onderling ook weer te combineren….

Kortom voor elk wat wils!

Tijdens de hele open lesweek zijn we gezegend met een groot aantal bezoekers, waarvan het overgrote deel zich ook inschreef voor een van de studievormen aan Charis. Dankbaar voor Gods zegeningen, mogen we nu een aantal van ruim 90 studenten huisvesten. Inclusief de thuisstudie cursisten staat de teller op een kleine 150 studenten!

Het gaat ons niet om aantallen, maar om veranderde levens……! Stuk voor stuk worden de levens van studenten aangeraakt, en ondergaan zij verandering tijdens hun reis aan Charis, op weg naar een leven in de bestemming die God voor hen op het oog heeft.

Ook geïnteresseerd in de juiste bagage voor jouw levensreis? Kom geheel vrijblijvend 5 dagdelen meelopen met de studenten om te zien of studeren aan Charis ook iets is voor JOU! Tot en met de herfstvakantie (tot 29 oktober 2018) is inschrijving bij één van de studievormen aan Charis nog mogelijk!

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Verstuur een bericht

4 + 1 =

Facebook reacties