Grace + Faith: Andrew Wommack & Duane Sheriff

 

Op 30 en 31 mei organiseren Andrew Wommack Ministries Nederland (AWM) en Charis Bible College Nederland (Charis) een conferentie in de Basiliek in Veenendaal met hoofdspreker Andrew Wommack en gastspreker Duane Sheriff. ‘Grace & Faith’ is het thema van de conferentie. In Nederland is Andrew vooral bekend door ‘The Gospel Truth’ uitzendingen op Family7. Hij heeft veel boeken geschreven en online studies gepubliceerd. De basis van zijn onderwijs is altijd de liefde en genade van God; de kracht die door Gods Geest aan ons als christenen is gegeven, omdat wij geloven in Jezus Christus, Gods Zoon.

In het nieuwste in Nederlands vertaalde boek van Andrew: ‘Living in God’s best’, beschrijft hij het leven vanuit genade door geloof; het is leven vanuit redding, genezing, bevrijding, welzijn en voorspoed. Een supergoed en heerlijk leven met Jezus, wat Jezus nu direct voor iedereen klaar heeft liggen als je in Hem gelooft. Andrew weet de Bijbel op een duidelijke en verrassende manier uit te leggen en is op 30 en 31 mei dus ‘live’ in Veenendaal.  Charlie & Jill Leblanc, al vele jaren verbonden aan onze bediening, zullen de aanbidding leiden tezamen met Nederlandse vocalisten en (ook) Nederlandstalige liederen.  De Engelstalige liederen zullen (ook) in de Nederlandse taal worden geprojecteerd.

Andrew is wereldwijd een zeer geliefd spreker. Ook in Nederland trekt hij veel bezoekers, in 2014 werd de conferentie in Leiderdorp door duizenden bezocht. Duane Sheriff is senior voorganger van Victory Life Church in Durant, Oklahoma. Hij is gezegend met een overvloed aan openbaringen, die gaan stromen als hij het Woord deelt wat God in zijn hart gelegd heeft en hij de mensen bedient.

AWM en Charis bevelen de komende conferentie ook van harte aan. De conferentie biedt veel onderwijsmomenten voorafgegaan door aanbidding en ontmoeting. Natuurlijk is er ook gelegenheid tot napraten en gebed. Op 31 mei bestaat het middagprogramma uit een gevarieerd aanbod van workshops.

De conferentie is in feite gratis maar de registratiekosten zijn €7,50, hiervoor ontvangt de deelnemer direct een waardebon van €5,- te besteden tijdens de conferentie voor een artikel uit de shop van Andrew Wommack Ministries Nederland.

Ook leven vanuit genade door geloof? Aanmelden voor deze levensveranderende conferentie kan op www.events4christ.nl

Over Duane Sheriff, Senior voorganger van Victory Life Church in Durant, Oklahoma.

Hij heeft een speciale gave om het Evangelie op een eenvoudige en aansprekende manier over te brengen. Hij gelooft dat een persoonlijke en intieme relatie met God essentieel is voor elke gelovige. Het is zijn verlangen dat de leden van het lichaam van Christus in eenheid met elkaar gaan optrekken.

Het is wel duidelijk dat pastor Duane gezegend is met een overvloed aan openbaringen, die gaan stromen als hij het Woord deelt wat God in zijn hart gelegd heeft en hij de mensen bedient. Zijn persoonlijk getoonzette presentatie van het Evangelie versterkt de hoop en ontsteekt het geloof in de harten van degenen die God liefhebben.

Pastor Duane begon met zijn bediening van vrij verkrijgbaar onderwijs via tape en cd’s in 1984. Het was zijn sterke verlangen om het Woord van God beschikbaar te stellen voor iedereen, onafhankelijk van hun financiële situatie; die droom vervulde zijn hart. Vaak leek het zo te zijn dat degenen die het onderwijs het meest nodig hadden, het minst in staat waren om hiervoor te betalen. Het gevolg van zijn droom was dat hij wel 32 miljoen geluidsopnames en cd’s gratis heeft uitgegeven.

De hoogste prioriteit van pastor Duane en zijn geliefde vrouw Sue is hun eigen gemeente. Deze toewijding aan hun geestelijke familie heeft gezorgd voor de kracht en de groei van Duane Sheriff Ministries en Victory Life Church. Op dit moment is Victory Life Church een gemeente met vele locaties die tevens als online-kerk op internet te volgen is.

Datum en tijd:

Programma 30 mei 2018

AVOND

 • 17:30 uur Basiliek open,
 • 18:00 uur Gebedsbediening
 • 19:00 uur Aanbidding
 • 20:00 – 22:00 uur Onderwijs sessie 1 Andrew Wommack & Duane Sheriff, incl. bediening.
Programma 31 mei 2018

OCHTEND

 • 08:00 uur Basiliek open, gebedsbediening
 • 09:00 uur Aanbidding
 • 10:00 – 12:30 uur Onderwijs sessie 2 Andrew Wommack & Duane Sheriff, incl bediening.
 • 12:30 – 14:00 uur Mogelijkheden voor lunch in de Basiliek.

MIDDAG

 • 14:00 – 17:00 uur Diverse seminars. Onder andere seminar over studeren aan Charis Bible College- meer info
 • 16:30 – 17:30 uur Meet&greet, ‘Q.&A.’-programma met Andrew Wommack (exclusief voor de partners van AWM-NL).
 • 17:00 – 18:30 uur Mogelijkheden voor diner in de Basiliek.

AVOND

 • 17:30 uur Basiliek open,
 • 18:00 uur Gebedsbediening
 • 19:00 uur Aanbidding
 • 20:00 – 22:00 uur Onderwijs sessie 3 Andrew Wommack & Duane Sheriff, incl. bediening.

Locatie:

De Basiliek

De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905KW te Veenendaal

Reageren

 

De conferentie

Conferenties met Andrew Wommack zijn altijd gratis toegang, waarom nu niet?

In principe is ook deze conferentie gratis maar vanwege het feit dat we een extern bureau hebben ingezet voor de registratie, wat nodig is om de verwachte grote opkomst goed te coördineren, zijn er kosten van €2,- per kaart. Tevens ontvang je een tegoedbon van €5 te besteden in de boekenshop tijdens de conferentie, dit om te helpen voorkomen dat mensen registreren en hun reserveringen ongebruikt laten en daardoor anderen die plaats niet kunnen vullen.

Is er gelegenheid om voor mij te laten bidden?

Ja, er is gelegenheid en tijd voor gebed ruim vóór én na de diensten:

·         Woensdag en donderavond vanaf 18:00u (om 19:00u start de aanbidding)

·         Donderdag ochtend vanaf 8 uur (om 9:00u start de aanbidding)

Tevens zal er aan het eind van iedere dienst de mogelijkheden worden geboden voor gebedsbediening door medewerkers van de bediening en onze bijbelscholen.

Gebedsbedienaars zullen duidelijk herkenbaar zijn aan hun badges.

Kan ik een stoel reserveren?

Nee, de zaal gaat ruim voor aanvang van het programma open en men is vrij een geschikte zitplaats te vinden, er worden niet meer kaarten uitgegeven dan zitplaatsen beschikbaar zijn.

Hoe kan ik deelnemen aan de partnermeeting Q&A met Andrew Wommack?

Zorg dat je geregistreerd bent als partner voor de periode van minimaal een jaar voor tenminste €10 per maand (voor €15 ontvang je gratis dagboek). Nog geen partner? Je kan je hier laten registreren als partner.

De Basiliek

Hoe kom ik met de auto bij de Basiliek?

Vanaf de A12, afrit 23 (vanuit beide richtingen):
Ga rechtsaf richting Veenendaal-West. U rijdt nu op de Rondweg-West (N233). Houdt links aan. Sla bij het eerste kruispunt linksaf naar Grote Beer. Neem de eerste afslag links en ga gelijk rechtsaf naar de Fokkerstraat. Neem de derde weg links, dit is de Wiltonstraat. U vindt de Basiliek aan uw linkerhand. Parkeren kan gratis in de parkeergarage.

Vanaf de A12, afrit 23a: U gaat bij de verkeerslichten richting Veenendaal-West. De twee volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Vervolgens slaat u de eerste weg rechts (Wiltonstraat). Vervolgens eerste links en dan eerste rechts. U vindt de Basiliek aan uw linkerhand. Parkeren kan gratis in de parkeergarage.

Vanuit Rhenen: Vanaf de Cuneraweg neemt u op de rotonde net voor Veenendaalde eerste afslag (richting o.a. industrieterrein Nijverkamp). U rijdt dan de Rondweg-Oost op. Deze volgt u rechtdoor over 3 rotondes tot u bij de verkeerslichten komt. Hier slaat u linksaf. De twee volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Vervolgens slaat u de eerste weg rechts (Wiltonstraat). Vervolgens eerste links en dan eerste rechts. U vindt de Basiliek aan uw linkerhand. Parkeren kan gratis in de parkeergarage.

Hoe kom ik met het openbaar vervoer bij de Basiliek

Treinstation Veenendaal-De Klomp is op loopafstand (10 minuten). Als u het station af loopt, slaat u linksaf op de Veenendaalseweg. Blijf deze weg volgen. Na het viaduct onder de A12 door, gaat u schuin rechtsaf het rode fietspad op (u kunt twee fietspaden kiezen aan de rechterkant, neem het tweede, dus niet het pad direct langs de A12!). Na 167 meter komt u bij een Y-splitsing en kunt u zowel links als rechts kiezen voor de Wiltonstraat. Ga hier rechts. Na ongeveer 100 meter buigt de weg af naar links, blijf de weg volgen. De Basiliek is nu het derde gebouw aan uw rechterhand (Wiltonstraat 56).

Liever met de bus?
Buslijn 83 (van en naar Amersfoort) vertrekt vanaf alledrie de Veenendaalse treinstations en komt langs de Basiliek, halte Wiltonstraat.

Is er koffie en thee beschikbaar?

Er is op diverse plaatsen in de Basiliek thee en koffie gratis beschikbaar. Tevens zal er een koffiebar zijn met speciale koffie als cappuccino, espresso e.d. verkrijgbaar tegen betaling.

 

Overige

Ik heb geen computer om mij te registreren, wat nu?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet beschikt over de middelen om u te registreren. U kunt altijd naar Andrew Wommack Ministries Nederland bellen om u te laten registreren. Samen met één van onze medewerkers registreren wij u. Hou u persoonlijke gegevens bij de hand om de registratie snel te laten verlopen. U kunt ons bereiken op: +31(0)35 533 88 75

Ik kan niet met iDEAL betalen, wat nu?

Event4Christ biedt meerdere mogelijkheden voor betaling. U kan via IDEAL betalen, Paypal of SEPA Incasso. Bij SEPA Incasso machtig u Verburg Services / Event4Christ het bedrag automatisch van uw rekening af te schrijven. U kunt dus zelf kiezen hoe u de bestelling wilt betalen.

Worden er opnamen gemaakt van de conferentie?

Er worden video en audio opnamen gemaakt en die komen beschikbaar via onze website www.andrewwommack.nl

Ik kan helaas toch niet komen, hoe kan ik mijn tegoedbon alsnog inwisselen?

De tegoedbon van €5,- is enkel en uitsluitend inwisselbaar ter plaatse tijdens de conferentie dagen 30 en 31 mei 2018

Zijn er overnachtingsmogelijkheden in de buurt van de Basiliek?

Er zijn diverse locaties waar u de nacht kunt doorbrengen:

www.hoteliers.com

www.bedandbreakfast.nl

zie ook de website:
www.booking.com

 

 

 

 

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Verstuur een bericht

7 + 12 =

Facebook reacties