Start Nieuw Schooljaar Charis Bible College

Start jouw levensveranderende reis! Charis Bible College Nederland is de Bijbelschool die er op gericht is om jou te helpen om jouw bestemming – het doel in je leven – te gaan ontdekken. En dat niet alleen…! Je wordt ook toegerust om in die bestemming te gaan leven.

Deze ‘Charis Experience’ heeft al veel studenten naar Naarden getrokken. Zij kunnen getuigen van hun veranderde levens, van een dieper geloof en relatie met God, van een dieper begrip van en openbaringen uit Gods Woord, van een leven vanuit en met de Geest. Ze hebben geleerd om uit te stappen in praktijksituaties, te onderwijzen, te profeteren, op zieken de handen leggen… en zagen steeds meer ‘vrucht’ in hun levens. Het volgen van Charis is gelijk aan levensverandering!

Waarom Charis? Er zijn veel meer Bijbelscholen….

  • ‘Charis’ is Grieks voor ‘genade’. God heeft ALLES in genade gegeven (Rom. 8:32); bij Charis ga je ontdekken hoe je dat door geloof kan ontvangen (Ef. 2:8).
  • Charis is niet alleen voor jongeren; bij Charis kun je studeren als je 18 bent, maar ook als je 88 bent… of ergens daar tussenin.
  • Charis onderwijs wordt in diverse studievormen aangeboden. Er is altijd iets bij dat bij jouw levenssituatie past.
  • Bij Charis doe je niet alleen Bijbelkennis en praktijkervaring op…. Je leert de kennis toe te passen, waardoor je leven zal veranderen!

Want dát je als student verandering zal ervaren, een heel andere kijk op jezelf en je leven gaat krijgen…maar ook uitdagingen ondervinden zal, dat is een ding dat zeker is! CHARIS is een avontuur in je levenswandel met God… en dat beleef je met medestudenten.

 Heb jij ook een verlangen naar meer…? Start deze levensveranderende reis en word student bij Charis!

In september start het nieuwe schooljaar met een open lesweek. Van 3 t/m 6 september kun je bij gratis en vrijblijvend lessen bijwonen, om te ontdekken of studeren aan Charis iets is voor jou.

Is een studie op doordeweekse dagen voor jou onmogelijk, kom dan op 8 september naar de open lesdag van de ‘hybride’ studievorm; hybride is een combinatie van thuisstudie en een maandelijkse zaterdagstudie op school.

Voor meer informatie over studeren in voltijd, deeltijd, thuis of in een groep…of in een combinatie van deze studievormen, kijk op www.charisbiblecollege.nl of mail naar info.nl@awmcharis.com

Reacties

[Fancy_Facebook_Comments]

Winkelmand

Help je mee?

Met jouw steun kunnen we zo veel mogelijk mensen bereiken met het Evangelie.

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Verstuur een bericht

14 + 3 =