TERUG naar School met Charis

Het geheim voor geluk en vervulling in het leven is niet wat de wereld denkt dat het is. Bekendheid, geld, een groot aantal volgers op social media…zijn dingen die een persoon nooit diep in zijn hart tevreden zullen stellen. De sleutel tot echt en altijddurend geluk, is het kennen van God. (Joh. 17:3) Het zit ‘m in de intimiteit met Hem.

Als intimiteit met God dus de sleutel is, dan zou het zoeken naar Hem in ons leven de hoogste prioriteit moeten zijn! Daarom bestaat Charis Bible College: een plek waar mensen God en Zijn Woord kunnen leren kennen.

Jeremy, een afgestudeerde van Charis, maakte zijn relatie met God een prioriteit, en dat heeft zijn leven veranderd.Toen hij in eerste instantie besloot om Charis in Woodland Park te gaan volgen, had hij geen idee wat voor werk hij zou gaan doen, hoe hij zijn lesgeld moest betalen of hoe hij zich zonder vervoermiddel zou moeten verplaatsen. Maar God liet bijzondere dingen gebeuren om Jeremy te krijgen waar hij zijn moest. Binnen een paar maanden had God gezorgd voor twee banen, een gratis pick-up en geld om zijn lesgeld te betalen. Over zijn tijd bij Charis zegt Jeremy: “Zegeningen zijn gewoon mijn kant op gekomen… sinds ik hier ben. Ik heb kunnen geven en de Heer heeft me er zoveel voor teruggegeven.”

De kwaliteit van het onderwijs bij Charis kan niet geëvenaard worden. Studenten ontvangen openbaringen, die hen in staat stellen om een intieme relatie met God te ervaren, die hen heel lang bijblijft, tot lang nadat ze geslaagd zijn.

“Het onderwijs was geweldig,” zegt Jeremy. “Zij weten echt hoe je bijbelkennis, die in je hoofd zit, om te zetten naar een geloof in de Bijbel, die in je hart neerdaalt.”

Wat je roeping ook is, het onderwijs van Charis sluit daar op aan. Met name het derdejaars Leiderschap Programma leert je vaardigheden op het gebied van Leiderschap in kerken, bedieningen, zending. organisaties en ondernemersschap. Je krijgt klasse-trainingen in jouw richting, terwijl je de intimiteit met de Heer verdiept en echte vervulling ervaart.

“Het zal je leven veranderen. Ik weet dat het de mijne veranderd heeft,” zegt Jeremy.

Het is nog niet te laat om je in te schrijven voor het nieuwe schooljaar bij Charis! Of je kunt deelnemen aan het onderwijs d.m.v. de online thuisstudie. Een combinatie van thuisstudie en studie op school (één zaterdag per maand) is ook mogelijk: de Hybride studievorm. Met deze ‘voor elk wat wils’ studievormen, is er geen reden om Charis niet te volgen. Kom, en zie je leven door het Woord veranderd worden.

Dank jullie wel, partners, dat jullie over de hele wereld verhalen als die van Jeremy mogelijk maken. Door jullie vrijgevigheid, is Andrew in staat om studenten een plek te geven waar zij in aanraking kunnen komen met God en Zijn Woord en daardoor de wereld om hen heen kunnen veranderen. Dank je wel voor je gebeden en je volhardende partnersschap. Wij zijn God dankbaar voor jullie!

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Verstuur een bericht

9 + 9 =

Facebook reacties