Terugblik Grace & Faith Conferentie

Dankbaar kijken we terug op een geweldige conferentie! Als je erbij bent geweest, op 30 en 31 mei jl., dan weet je wat een zegenrijke dagen we hebben gehad! Het onderwijs van Andrew was zoals we het van hem gewend zijn: eenvoudig maar heel duidelijk uitgelegd, recht op de man af, en zó waar! “Daar kan je iets mee…”, en met het voornemen om dit onderwijs toe te gaan passen zijn dan ook veel bezoekers naar huis gegaan. Geweldig ook hoe Duane het onderwijs van Andrew aanvulde door heel specifieke bijbelgedeeltes uit te pluizen, en ons allen liet zien hoe God naar ons kijkt als rechtvaardige en geliefde kinderen van Hem.

Enige van de vele getuigenissen naar aanleiding van de Grace & Faith conferentie:

“Na de conferentie ervaar ik meer rust en zekerheid, Gods waarheid wordt zo duidelijk gebracht, geeft nieuwe hoop.”

“Openbaring van wat wedergeboren echt is. Bijzonder.”

“Bij de opmerking van Andrew dat iemand met hartproblemen aanwezig was, stak ik mijn hand op. Hij bad toen voor een aantal mensen. Daarna merkte hij op dat iemand aanwezig was, waarvan een deel van het hart niet meer werkte. Ook toen stak ik mijn hand op.

Opnieuw begon hij woorden van leven te spreken. Ik merkte dat God mij aanraakte en ik geloof dat mijn hart weer volledig werkt. En dat God bij mij opnieuw een scheppingswonder heeft verricht.

Vanaf 1 oktober 2012 ben ik met mijn gezin en mijn bedrijf in de storm van ons leven terecht gekomen. Deze storm is tot op heden nog onverminderd doorgegaan. Daarbij hebben we geleerd dat God in die storm altijd dicht bij ons was. Zelfs al ervoeren we dat persoonlijk niet zo. Ook hebben we geleerd, in navolging van de discipelen in de storm op het meer, om niet meer naar de omstandigheden te kijken. Maar om altijd op Jezus te zien. Tevens hebben we geleerd dat geloof in Jezus en het groot maken en prijzen van de Vader, Zijn helende Kracht op ons daalt.

Te midden van die storm kwam mijn bedrijf afgelopen jaar in een faillissement terecht. Daarbij heb ik sterk de indruk, dat dit soort gevolgen niet los staan van de keuzes en groei in het geloof die ik de afgelopen 5 jaar heb beleefd en meegemaakt. Ook mocht ik in dat proces ontdekken dat Jezus zoals wij hem uit de bijbel kennen, nog net zo bevrijdend en genezend werkt als toen. Maar door veel onwetendheid is dat voor velen vaak ongrijpbaar in dit leven.”

“Ik ervoer Gods Geest op een bijzondere wijze tijdens de hele conferentie. Het was ook nodig om weer bevestiging te krijgen van de kracht van de woorden die we uitspreken.”

“Ik kreeg steeds eczeem van het eten van suiker en varkensvlees. Ik was er eigenlijk al aan gewend om dat niet meer te eten. Toen ik naar de conferentie ging had ik in mijn hoofd om voor wat anders te laten bidden, maar toen ik daar was kreeg ik opeens op mijn hart om de eczeem/allergie te laten bidden. Ik eet nu al ruim een week suiker en af en toe varkensvlees en heb nergens meer last van. Alle eer aan God!!!”

In vele opzichten kunnen we deze conferentie als ‘geslaagd’ aanmerken. We zien alweer uit naar de volgende keer dat Andrew naar Nederland gaat komen.

Reacties

 

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Verstuur een bericht

10 + 9 =

Facebook reacties