De juiste persoon

Heb jij je ooit onbekwaam gevoeld voor de roeping, die God op je leven heeft gelegd? Heeft de vijand je ooit in het oor gefluisterd, dat je er een rotzooitje van zult maken? Middenin die angst heb je de keuze om die leugens te geloven of om in geloof uit te stappen. Jane Landato, gediplomeerd aan Charis Bible College Chicago, moest precies die keuze maken, toen ze gevraagd werd om directeur te worden van de school waar zij net was afgestudeerd. Ze had als coördinator gediend bij Charis Oswego, een satelliet-school van de Chicago campus, maar ze begon de roeping van God te voelen om directeur in Chicago te worden.

“In de daaropvolgende weken probeerde ik God te overtuigen, dat Hij de verkeerde persoon voor ogen had,” vertelt Jane. “In het natuurlijke voelde ik me niet gekwalificeerd voor deze baan. Ik weet heel weinig van computers en wist al helemaal niets van hoe je directeur moet zijn.”

Jane gaat verder, “Ik heb de baan geaccepteerd nadat ik me realiseerde, dat de Heer mij vroeg of ik geloofde of Hij het kon doen. Ik zei: ’Ja, Heer, ik weet dat U het kan.’ Hij zei, ‘Laat Mij het dan door jou heen doen.’ Ik voelde me nederig en huilde al bij de gedachte van wat mij allemaal overkwam. Ik voel me heel dankbaar en gezegend om Gods kinderen op deze manier te dienen.”

Jane is nu de eerste die je zal zeggen dat ze de beste baan in de wereld heeft.  Ze is in de positie om de transformatie te zien gebeuren in de levens van de studenten, ze te zien groeien en ze te zien veranderen in hun denken en religieuze tradities. En dan te bedenken dat Jane dit allemaal had mis kunnen lopen, als zij zich door haar angst had laten verlammen. Maar ze heeft zich over dat gevoel van onbekwaamheid heen gezet door de Heilige Geest door haar heen te laten werken en iedere dag weer uit te stappen in geloof.

De studenten nemen zelf ook stappen in geloof en zien geweldige resultaten. “Twee studenten namen stappen in geloof door naar Charis te komen om te studeren.” legt Jane uit. “In het natuurlijke hadden zij het geld niet om het te doen, maar zij hadden het gevoel dat God wilde dat zij zouden komen. God sprak tot twee andere studenten, die anoniem willen blijven, en zij betaalden het hele eerste jaar voor hen. Zij waren op de juiste plek op de juiste tijd!

Sta de vijand niet toe, dat hij je belemmert in het nemen van stappen. Wat als jij de juiste persoon voor de taak bent, die God van jou verlangt? Welke keuze zou jij dan maken?

“Alle dingen zijn mogelijk bij God,” vertelt Jane tot slot. “Hij kan deuren openen, die in het natuurlijke onmogelijk lijken. Tegen iedereen, die zich onbekwaam voelt zou ik willen zeggen: stap uit de boot en vertrouw op Hem. Je zult niet teleurgesteld worden.”

Dit kan ook via onze ANBI geregistreerde Stichting Andrew Wommack Ministries Nederland onder vermelding van WO. Dit zou niet mogelijk zijn zonder de steun van onze Charis Bible College World Outreach partners. Als jij één van die partners bent: dank je! Als je een speciale gift wilt overmaken naar Charis World Outreach of partner wilt worden, ga dan naar deze pagina (info in het Engels) www.iamworldoutreach.com. 

Een bijdrage leveren kan ook via de in NL ANBI geregistreerde Stichting Andrew Wommack Ministries Nederland onder vermelding van ‘World Outreach’.  Ook de Nederlandse tak van deze onderwijs bediening draagt een actief deel van haar inkomen bij aan het bereiken van mensen.

Voor meer informatie over actief deelnemen kijk ook hier op onze giften / AWM NL partner info pagina

Samen veranderen wij de wereld!

 

 

 

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Verstuur een bericht

10 + 14 =

Facebook reacties