‘Hearing from God’ conferentie met Bryan & Sue Nutman

Op 19 en 20 november 2018 organiseren Andrew Wommack Ministries Nederland (AWM) en Charis Bible College (Charis) een ‘Hearing from God’ conferentie bij Charis Bible College in Naarden met Bryan & Sue Nutman uit Colorado. Bryan & Sue Nutman hebben een bijzondere en bovennatuurlijke roeping van God ervaren. Hun missie is om gelovigen toe te rusten in het plan wat God met hun leven heeft en ze te onderwijzen in een bovennatuurlijke levenswijze.

Tijdens de ‘Hearing from God’ conferentie nemen Bryan en Sue Nutman ons mee in de verschillende manieren waarop God tot ons spreekt. Het Woord is absoluut de primaire, en de enige onfeilbare, methode die Hij gebruikt, de norm waarmee alle andere openbaringen beoordeeld moeten worden. Maar God ‘spreekt’ ook tot ons door Zijn Geest, rechtstreeks naar onze harten en geesten, door middel van bovennatuurlijke methoden zoals dromen, visioenen en onderscheiding, en het profetisch woord. Het horen van Gods stem is geen optie, als we willen leven in overwinning, maar een absolute noodzaak.

Over Bryan & Sue Nutman

Bryan & Sue komen oorspronkelijk uit Engeland, waar zij jarenlang directeursfuncties bekleedden in de seculiere sector. In 2011 beantwoordden zij een bovennatuurlijke roeping van God, en verlieten, met hun twee kinderen, Engeland en verhuisden naar Colorado. Daar studeerden ze aan Charis Bible College en behaalden hun diploma in 2014.

Bryan en Sue geloven dat alle Christenen kunnen bewegen in de profetische en bovennatuurlijke kracht van God, niet sporadisch maar als een voortdurende levensstijl. Hun passie is om actief bij te dragen aan de ‘grote opdracht’ door gelovigen te onderwijzen over, hen te activeren en laten ontwaken in hun, door God gegeven, bestemming en doel op aarde.

Voor een aantal jaren hebben zij zich hiervoor ingezet in samenwerking met andere bedieningen. Inmiddels hebben ze hun eigen bediening: ‘Roots and Wings Ministries International’, waarmee ze zich uitstrekken om hun passie steeds meer gerealiseerd te zien worden.

Daarnaast werken zij beiden voor Andrew Wommack Ministries/Charis Bible College in Colorado, waar Bryan verantwoordelijk is voor Partner Relaties. Naast hun werkzaamheden voor AWM/Charis en voor hun eigen bediening, geven Bryan & Sue regelmatig ‘healing workshops’ en onderwijzen zij de cursus ‘Prophetic Activation’ bij Charis Colorado.

Programma (maandag en dinsdag):

Ochtend

09:15 uur: Ontvangst

10.00 uur: Aanbidding

10:30 uur: Onderwijs sessie 1

11:30 uur: Koffie

12:00 uur: Onderwijs sessie 2

13:00 uur: Lunch (opgave noodzakelijk, kosten 4.50 euro*)

Middag

14:00 uur: Ontspannen middagactiviteit

17:00 uur: Diner (opgave noodzakelijk, kosten 7.50 euro*)

Avond

18:15 uur: Ontvangst

19.00 uur: Aanbidding

19:30 uur: Onderwijs sessie 3

20:30 uur: Koffie

21:00 uur: Onderwijs sessie 4

                 *Betaling bij binnenkomst

De conferentie is ook te volgen via livestream op deze website www.charisbiblecollege.nl. en via onze facebookpagina Charis Bible College Nederland.

Voor meer informatie over Bryan en Sue Nutman bezoek hun website: website: www.rootsandwingsmi.org

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Verstuur een bericht

6 + 13 =

Facebook reacties